Smuget

Hvem er vi?

Smuget er Moldestudentenes helt nye pub lokalisert midt i Høgskolen, og drives 100% av studenter. Her arrangeres det festligheter som quiz, temafester, foredrag og mini-konserter. Her arrangeres det også fredagspub hver fredag fra 21.00 -02.00, her har vi ulike aktiviteter som bordtennis, beerpong, biljard, brettspill, fifa og singstar! Så det er bare å ta seg en tur innom.  Som studenter, har styret i Smuget frie hender til å bestemme hva som skjer og når det skjer.

Smuget lever på dugnadsånd fra sine styremedlemmer og funksjonærer, og søker stadig flere som ønsker å bidra til å skape et godt studentmiljø både i styret og som funksjonærer.

Vi hører gjerne fra deg dersom du har innspill, spørsmål, eller ønsker å bidra som funksjonær eller styremedlem. Ta kontakt på: smuget@himolde.no
Besøk oss gjerne på Facebook :)!

Facebook Smuget

Leave a Comment