Econa

Hvem er vi?

Econa HiM er en studentgruppe av Econa; en interesse- og arbeidstaker organisasjon for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomiske- og administrative fag. Econa har 13 studentgrupper ved ulike høgskoler og universiteter i Norge, samt 2 studentgrupper i utlandet. Econa har 21000 medlemmer hvor ca. 5000 av disse er studenter.

Som medlem i Econa får du en rekke gode tilbud! For eksempel tilbyr Econa gratis sjekk av CV og søknad, lønnsstatistikk og du kan få hjelp av en jurist til å gå gjennom arbeidskontrakten din! Som medlem får du også et fordelsprogram gjennom Danske Bank. De tilbyr blant annet svært gode forsikringer og studenter får også gratis PC forsikring.

I tillegg samarbeider Econa med ANSA. Dette betyr at masterstudenter som er medlem i en av av organisasjonene får gratis medlemskap begge veier. Som bachelorstudent får du gratis Econa medlemskap dersom du er medlem i ANSA og omvendt.

Les mer om medlemstilbudet på www.econa.no/medlemsfordeler

For mer informasjon kontakt oss på econa@himolde.no

Følg oss gjerne på Facebook Econa HiM

 

Econa HiM 2016/2017

Leder: Heidi Sjulstad
Nestleder: Marios Gustad Padazopoulos
Økonomiansvarlig: Henrik Wærdahl
Arrangementansvarlig: Carina Halvorsen

Styremedlem: Markus Lilleheil
Styremedlem: Aida Olsen Sejnæs
Styremedlem: Kristian Meek Corneliussen
Styremedlem: Tobias Wingaard